Beställning

Beställning

Vi tar emot beställning på helt eller halvt lamm inför hösten 2016

Lägg en beställning, så ser vi till att du snart kan njuta av lammkött så som det ska smaka.

 

Styckning sker ojämna veckor med uppehåll v.43.

 

Betalning

Kontant betalning vid avhämtning.

Vi accepterar kreditkort.

 

Leveransinformation

Efter ordererkännande kan beställd produkt avhämtas från vår gård enligt angivet datum, ojämna veckor.

 

Köpvillkor

Beställda varor skall avhämtas enligt överenskommelse. Ej avhämtade varor kommer att faktureras i efterhand.

 

Kontakt

 

Öppettider

 

Torsdag 14.00 -18.00

Fredag 14.00- 18.00

Lördag 10.00-14.00

 

 

GPS koordinater

N58°9.382:E11°33.932

 

Adress

Håvs lamm & delikatess

Håv 834, 474 93 Ellös

 

Telefon

0708 791 991 Anders

0708 791 891 Puttis

 

E-mail

info@havs-lamm.se

 




contact form faq
verification image
 

Email forms generated by 123ContactForm

 

 

Vi finns på Facebook

 

Visst blir man sugen!

Styckningsalternativ

Priserna kommer att justeras inför hösten.

  • Grovstyckning 115:-/kg

-- för er som gillar långkok och stekar styckar vi på följande sätt.

Vid beställning av helt eller halvt lamm.

Hals & rygg; i större bitar eller ryggen som en karrebit med ben.

Bog; stek med rörbenet i utan lägg.

Slagsidan; med eller utan revben.

Sadel; hel eller kotletter.

Baklåren; stek med eller utan lägg.

Läggar; hela.

 

 

  • Mediumstyckning 130:-/kg

-- till vardags och fest.

Vid beställning av helt eller halvt lamm.

Hals; färs.

Rygg; skivad eller större bitar till kokkött.

Bog; stek utan lägg, skivad eller grytbitar.

Slagsida; urbenad eller färs.

Sadel; kotletter.

Baklåren; stek med eller utan lägg, eller urbenad.

Läggar; hela.

 

 

  • Gourmetstyckning 150:-/kg

-- denna styckning lägger vi mycket tid och omsorg på,

(Endast beställning av ett helt lamm.)

Hals; färs.

Rygg; entrecote och grytbitar.

Bog; skivad eller grytbitar.

Slagsida; urbenad eller färs.

Sadel; putsad file av hela sadeln eller racks av främre del och file av bakre eller kombination av en del kotletter eller bara kotletter.

Baklåren; rostbiffen är urtagen och steken är benfri och nätad.

Lägg; hela eller färs.

Priserna gäller lammet vid slaktvikten, vilket innebär att ju finare styckat, desto mindre nettovikt. Ett helt lamm väger ca: 20 kg. Allt är paketerat och uppmärkt, gourmetstyckningen är vakuumpackad.