Beställ lamm


Hur går det till?

BESTÄLLA HELT ELLER HALVT


Slut för säsongen.

Välj mellan något eller några av våra paket

Grovstyckat - Medium alt 1 - Medium alt 2 - Gourmet alt 1 - Gourmet alt 2


Betalning -  Kontant betalning vid avhämtning. Vi accepterar kreditkort och swish.

Leveransinformation - Efter ordererkännande kan beställda varor avhämtas från vår gård enligt ö.k. datum.

Köpvillkor - Beställda varor skall avhämtas enligt överenskommelse. Ej avhämtade varor kommer att faktureras i efterhand.

Priserna gäller lammets slaktvikt - Ett helt lamm väger ca: 20 kg. Allt är vacuumpackat.

I år styckar slakteriet åt oss, så viss variation kan förekomma från tidigare år.

Tyvärr har vi behövt att göra en prisjustering, pga stigande energipriser och foderkostnader.

 

Grovstyckat

Grovstyckat: 165:-/kg

-- för er som gillar långkok och stekar med ben styckar vi på följande sätt.

Vid beställning av helt eller halvt lamm.


Hals & rygg; i större bitar eller ryggen som en karrebit med ben.

Bog; stek med rörbenet i utan lägg.

Slagsidan; med eller utan revben.

Sadel; hel eller kotletter.

Baklåren; stek med eller utan lägg.

Läggar; hela.

Medium alt 1

Medium alt-1: 195:-/kg

- till vardags och fest.

Vid beställning av helt eller halvt lamm.

Hals; färs.

Rygg; skivad i bitar till kokkött eller grytbitar.

Bog; stek utan lägg.

Slagsidan; urbenad eller färs.

Sadel; kotletter.

Baklåren; stek med ben, med eller utan lägg.

Läggar; hela.


Medium alt 2

Medium alt-2: 195:-/kg

- till vardags och fest.

Vid beställning av helt eller halvt lamm.


Hals; färs.

Rygg; skivad i bitar till kokkött eller grytbitar.

Bog; skivad

Slagsidan; urbenad eller färs.

Sadel; kotletter.

Baklåren; urbenad och nätad.

Läggar; hela.


Gourmet alt 1

Gourmet alt-1: 235:-/kg

-- denna styckning lägger vi mycket tid och omsorg på,

(Endast beställning av ett helt lamm.)


Hals; färs.

Rygg; entrecote och grytbitar.

Bog; skivad eller grytbitar.

Slagsida; urbenad eller färs.

Sadel; putsad file av hela sadeln eller bara kotletter.

Baklåren; rostbiffen är urtagen och steken är benfri och nätad.

Lägg; hela.


Allt är paketerat och uppmärkt, gourmetstyckningen är vakuumpackad.

Gourmet alt 2

Gourmet alt-2: 235:-/kg

-- denna styckning lägger vi mycket tid och omsorg på,

(Endast beställning av ett helt lamm.)


Hals; färs.

Rygg; entrecote och grytbitar.

Bog; skivad eller grytbitar.

Slagsida; urbenad eller färs.

Sadel; racks av främre delen och kotlett av den bakre delen eller bara kotletter.

Baklåren; rostbiffen är urtagen och steken är benfri och nätad.

Lägg; hela.


Allt är paketerat och uppmärkt, gourmetstyckningen är vakuumpackad.