Beställ lamm

 

Hur går det till?

BESTÄLLA HELT ELLER HALVT

Välj mellan något eller några av våra paket

Grovstyckat - Medium alt 1 - Medium alt 2 - Gourmet alt 1 - Gourmet alt 2

 

Betalning - Kontant betalning vid avhämtning. Vi accepterar kreditkort.

Leveransinformation - Efter ordererkännande kan beställda varor avhämtas från vår gård enligt ö.k. datum. Jämna veckor.

Köpvillkor - Beställda varor skall avhämtas enligt överenskommelse. Ej avhämtade varor kommer att faktureras i efterhand.

Priserna gäller lammets slaktvikt - Ett helt lamm väger ca: 20 kg. Allt är packat och uppmärkt.

 

Styckning sker jämna veckor med uppehåll v.44.

Grovstyckat: 125:-/kg

-- för er som gillar långkok och stekar med ben styckar vi på följande sätt.

Vid beställning av helt eller halvt lamm.

 

Hals & rygg; i större bitar eller ryggen som en karrebit med ben.

Bog; stek med rörbenet i utan lägg.

Slagsidan; med eller utan revben.

Sadel; hel eller kotletter.

Baklåren; stek med eller utan lägg.

Läggar; hela.

Grovstyckat

Medium alt-1: 145:-/kg

- till vardags och fest.

Vid beställning av helt eller halvt lamm.

Hals; färs.

Rygg; skivad i bitar till kokkött eller grytbitar.

Bog; stek utan lägg.

Slagsidan; urbenad eller färs.

Sadel; kotletter.

Baklåren; stek med ben, med eller utan lägg.

Läggar; hela.

 

Medium alt 1

Medium alt-2: 145:-/kg

- till vardags och fest.

Vid beställning av helt eller halvt lamm.

 

Hals; färs.

Rygg; skivad i bitar till kokkött eller grytbitar.

Bog; skivad

Slagsidan; urbenad eller färs.

Sadel; kotletter.

Baklåren; urbenad och nätad.

Läggar; hela.

 

Medium alt 2

Gourmet alt 1

Gourmet alt-1: 175:-/kg

-- denna styckning lägger vi mycket tid och omsorg på,

(Endast beställning av ett helt lamm.)

 

Hals; färs.

Rygg; entrecote och grytbitar.

Bog; skivad eller grytbitar.

Slagsida; urbenad eller färs.

Sadel; putsad file av hela sadeln eller bara kotletter.

Baklåren; rostbiffen är urtagen och steken är benfri och nätad.

Lägg; hela eller färs.

 

Allt är paketerat och uppmärkt, gourmetstyckningen är vakuumpackad.

Gourmet alt-2: 175:-/kg

-- denna styckning lägger vi mycket tid och omsorg på,

(Endast beställning av ett helt lamm.)

 

Hals; färs.

Rygg; entrecote och grytbitar.

Bog; skivad eller grytbitar.

Slagsida; urbenad eller färs.

Sadel; racks av främre delen och kotlett av den bakre delen eller bara kotletter.

Baklåren; rostbiffen är urtagen och steken är benfri och nätad.

Lägg; hela eller färs.

 

Allt är paketerat och uppmärkt, gourmetstyckningen är vakuumpackad.

Gourmet alt 2

KONTAKTA OSS

0708 791 991 info@havs-lamm,se

Copyright @ All Rights Reserved